fbpx

About

b&b la Maison Des papillons

Verblijf in onze b&b en geniet van speciale arrangementen tegen geweldige prijzen! Hier ontdek je alle gewilligde elementen van de omgeving of kan je helemaal tot rust in onze rustgevende kamers, zwembad en jacuzzi.

Onze B&B bestaat uit 3 prachtige ingerichte kamers. De keuze bestaat uit de ruimste kamer ‘ la papillon Bleu’ en de andere kamer ‘la papillen rouge’. Voor een prachtig uitzicht op het zwembad waar comfort centraal staat is er de kamer ‘la papillon blanc’.

Een zware dag of tijd nodig voor ontspanning? Bekijk de mogelijkheden bij La Maison Des papillons

'Ontspan en relax'

Inkijk in onze B&B

Bezienswaardigheden in de omgeving

Van bezoeken van gebouwen, paardenrennen, golfbanen,… Tot wandel-fietsroutes langs de Leie en natuurdomein de Gavers…. tot shoppen in kortrijk of Waregem. Bekijk onze brede waaier aan mogelijkheden.

Tourisme Vlaanderen

La Maison Des Papillons is officieel erkend als B&B door de Belgische federatie Toerisme Vlaanderen.

Traveller Review Awards 2022

La Maison Des Papillons ontving van booking.com de traveller review awards 2022. Hierbij was onze gemiddelde score 9,5/10. 

Wist-je-datje!

Onze b&b is nu het officiële verkooppunt van het streekbier ‘Klootzakske – blond bier met ballen’.  Ook kan je genieten van de ‘Hete Klinke – Ode aan onze sexy topwijven’.

Het Klootzakske dankt zijn ontstaan en naam aan een weekend onder vrienden. Voor dit weekend – thema maffia – werd door de organisator een biertje gebrouwen. De vrienden zorgden echter met de traditionele “kloterie” voor hilariteit. Want na de kidnapping van het bier bij de brouwer werd een nakende drooglegging van het weekend afgewend door het bier er binnen te smokkelen – gelabeld “Klootzakske”.

Achter de Klootzakskes staat steeds een Hete Klinke! Dit biertje is dan ook gebrouwen als ode aan onze sexy topwijven. Een gewillig blondje zacht van smaak en met een mild alcoholpercentage. Voortaan klinken de Hete Klinken samen met de Klootzakskes… Santé!

Contact

La Maison Des Papillons

telefoon: +32 473/29 13 22

Email: info@lamaisondespapillons.be

Btw nr: BE0734 950 687

Rekening nummer: BE53 1030 6346 5653

Adres: Desselgemse steenweg 26

  8540 Deerlijk-B

‘Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!’

Ingrid & Bas

vragen?

Locatie - La Maison Des Papillons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.