fbpx

Bezienswaardigheden

Bezoeken

Ben jij opzoek naar de mooie cultuur van de omgeving dan ben je aan het juiste adres.

Kortrijkse historie

Ontdek de historie van een van Belgiƫ's oudste steden, terugkerend naar de 1ste eeuw na Christus, van de Romeinse tijd, door de Middeleeuwen en Renaissance, naar de 20ste eeuw

Hippodroom Waregem

Liefhebber van de paardensport? Ontdek de Hippodroom in Waregem. Een magnifieke paardenrenbaan waar jaarlijks de Waregemse paardenkoers doorgaat.

Regenboogstadion Waregem

Verenig mee in 's werelds grootste sport, in het Regenboogstadion. Waar 12.414 toeschouwers samen kunnen genieten, van het spektakel.

Flanders Field America Center

In Flanders fields, the poppies blow Between the crosses, row on row
That mark our place, and in the sky The larks, still bravely singing, fly Scarce heard amid the guns below

True adventures

Voor de sportieve gasten is er ruime keuze uit de vele wandel- en fietsroutes in Deerlijk, provinciaal Domein De Gavers, en langs de waterlopen van de Leie (gidsen met wandel- of fietsroutes liggen gratis ter beschikking bij de inkombalie) als ook een partijtje golfen nabij is mogelijk.

Natuurreservaat De Gavers

In provenciaal domein De Gavers vindt u prachtige wandel- en fietsroutes. Dit domein bevindt zich in Deerlijk en is slechts 15 minuten van La Maison des Papillons.

Leievallei fiets-en wandelroutes

Geniet van de buitenlucht, in vorm van tientallen wandel- en fietsroutes, voor ieder zijn eigen voorkeur, voor beginners en veteranen.

Golfclub Waregem

Waregem Golf Club maakt deel uit van Waregem Sport Center en biedt een aangename 18 holes baan in de lieflijke omgeving van de Leiestreek, vlakbij de Vlaamse Ardennen.

Kortrijk Xpo

Van actieve "Battle Kart" augmented reality go-cart racing, tot een ruime variatie aan beurzen tot optredens, dat hier georganiseerd wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.